lördag 26 maj 2018

Pågående läsning #108 ( plus vad jag sett och hört på)


Jag är både nöjd med vad jag har läst i veckan och inte för jag hade velat läsa mera plus att läsa ut de där böckerna som jag har hållit på att läsa i en evighet känns det som. Men jag har ändå läst ut ett recex i veckan så det ska jag väl vara nöjd med. För just recex ramlade in i förra veckan så det är en rejäl hög som ligger här hemma som behövs läsas, men de där jag inte har frågat efter känns inte lika högt prioterade som övriga.

Läsningen blev lidande för att jag har sett och lyssnat på en hel del under veckan. Podcasten Crime writers on...pratar ofta om andra podcaster, TV serier, dokumentärer och böcker och jag vill ju gärna kolla in de de ska tala om innan jag lyssnar på dem så i veckan har jag lyssnat på podcasterna Black Hands och Hanging. Sett på Netflix Manhunt:Unabomber och börjat på Ozark. Och även sett något avsnitt av The murder of Laci Peterson, som är en dokumentär TV-serie som inte finns på Netflix.

Sen trillade jag dit och såg hela säsong 2 av 13 reasons why på två dagar, den serien ger mig en massa känslor som jag inte kan skriva här för då spoilar jag, men jag tycker det är viktigt att ta upp dessa ämnen för att ungdomar och även vuxna ska förstå att de inte är ensamma och att de behöver öppna upp och tala om det, för annars kommer inget att ske till det bättre.
Har även sett några avsnitt av min favorit serie Teen Wolf och något avsnitt av Shadow Hunters.

Annars har jag tittat lite på Booktube, men denna vecka kom Netflix i vägen. Och att jag har sett så mycket är att det är så varmt så jag håller mig inne och vill inte gå ut och det är så varmt så man kan knappast göra alltför ansträngande saker.


1 kommentar: