fredag 4 maj 2018

Helgfrågan vecka 18/2018

 Mia funderar i veckans helgfråga:

Vad tycker du? Är det viktigt att kommentera?

Ja, skulle vilja svara att jag tycker det är viktigt att kommentera och att jag alltid gör det, men det stämmer inte. Jag skulle vilja vara duktigare på att kommentera för jag vet hur kul det är att läsa andras kommentarer i min egen blogg och även i andras bloggar.
Nu är det så att jag bara kommenterar när det är ett inlägg som berör mig på något sätt.

Så kör vi en lite enklare Bonusfråga: Vad läser du nu?

Det är inte helt enkelt att svara på för jag är den där som läser flera böcker samtidigt, just nu har jag tillexempel Harry Potter and the prisoner of Azkabhan (illustrerad), Kvinnan i svart och Ready Player One i läshögen.

10 kommentarer:

 1. jag gillar kommenterandet; både att få och att ge. jag tycker ibland att en lär känna folk lite grann på det viset

  SvaraRadera
 2. utan kommentarer kan man ju sitta och skriva i sin egen skrivbok...?

  SvaraRadera
 3. Jag läser också många böcker samtidigt.
  Kommentarer är viktigt. Känns rätt meningslöst att blogga annars.

  SvaraRadera
 4. Det är kul med kommentarer, utbytet av åsikter, utan det blir det ganska trist.

  SvaraRadera
 5. Kvinnan i svart är jättebra.

  SvaraRadera
 6. Ready Player One går väl som film nu..? Jag har inte läst boken eller sett filmen. Nu blev jag nyfiken, måste googla på bok och film och se om någon kan vara något för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte kommit jättelångt in i boken men den verkar bra, och se filmen blir det nog någon gång i framtiden, men inte nu när den går på bio, tyvärr.
   Såg igår att även Gursneys litteratur och potatispajskals... (ja vad nu titeln är) gick på bion i stan, kanske ska försöka gå på den. Har ju läst boken men det är ju jättelänge sen minns bara att jag tyckte den var bra.

   Radera
 7. Jag skulle precis som du gärna bli bättre på att kommentera.

  SvaraRadera
 8. Det är väl okej att kommentera det som engagerar en. Svårt att kommentera böcker som jag inte finner ett nöje i. Sedan är det i mån av tid.

  SvaraRadera
 9. Tyckte mycket om Kvinnan i svart, och Ready Player One är jag rätt så nyfiken på. Kommenterar alltid vid bokbloggsaktiviteter, hos så gott som alla försöker jag då göra det. Men det är väl helt okej att var och en gör som den vill. Och den som inte vill ha kommentarer kan ju alltid säga ifrån. :D

  SvaraRadera