fredag 3 maj 2019

Helgfrågan vecka 18 / 2019


Denna helgs fråga från Mia lyder:

Brukar du träffa likasinnade och diskutera böcker? Eller skulle du vilja?

Nej egentligen inte, fast jag och en annan bokbloggare Ewelinas bokblogg, läser ett antal sidor i en bok dagligen och diskuterar genom Goodreads meddelande varje dag. Det är jättemysigt och underhållande.
Sen är jag även med i några andra internetbaserade grupper som diskuterar böcker som jag lite då och då är med i, när jag lyckas läsa böckerna som det är tänkt.
Sen har jag även kristnavänner som jag träffar i en hemgrupp varannan vecka och där förutom att diskutera kristet liv, bibeln och be, även alla av oss gillar att läsa och många gånger även kan diskutera böcker som vi läst med varandra. 

Sen har jag ju varit med i en bokcirkel anordnad genom biblioteket där vi hade bestämt vilken bok vi skulle läsa tills vi träffades och diskuterade boken, och det saknar jag att vara med i. Men vem vet kan hända jag hittar en sådan bokcirkel snart igen.

6 kommentarer:

 1. Ja bibblan brukar anordna lite bokcirklar det är verkligen trevligt.

  SvaraRadera
 2. Bibliotek ordnar många trevliga saker som bokcirklar ;)

  SvaraRadera
 3. Det går riktigt bra att diskutera böcker virtuellt också.

  SvaraRadera
 4. Jag pratar böcker med familj och några av vännerna

  SvaraRadera
 5. Låter trevligt. Jag pratar mest böcker med mina vänner på nätet. Vi bor inte på samma ställe.

  SvaraRadera
 6. En internetbaserad bokcirkel skulle kunna funka för mig... såvida genrerna hölls inom intressesfären, och då blir det ju genast lite knepigare. ;)

  SvaraRadera