torsdag 16 maj 2019

Låt mig vara av Clare Macintosh

LÃ¥t mig varaPolisen menar att det var självmord. 
Anna tror att det var mord. 
Ingen av dem har rätt.  
För ett år sedan tog Caroline Johnson sitt liv, som ett tragiskt eko av sin makes tidigare självmord.
Nu är Carolines dotter Anna nybliven mamma. Anna saknar sina föräldrar, och särskilt sin mamma mer än någonsin, och börjar leta efter information om de två dödsfallen. Ju mer hon gräver i det hela, desto mer tveksam blir hon till det hon hittar. Frågan är om föräldrarna verkligen begick självmord. Efter hand blir Anna övertygad om att det är något helt annat som har hänt, och misstanken om att föräldrarna blivit mördade växer sig allt starkare. Men när Anna på allvar lyfter på locket till det förgångna utsätter hon sig själv och sin familj för en fara hon aldrig någonsin kunnat föreställa sig.  
Om du tror att du listat ut vad det är som egentligen sker bakom kulisserna i Låt mig vara då har du med största sannolikhet fel, för är det någon som kan dra undan mattan för även den mest luttrade thrillerläsare så är det Clare Mackintosh.
Låt mig vara är Clare Mackintoshs tredje och senaste psykologiska thriller. Debuten Jag lät dig gå blev en enorm försäljningssuccé och uppföljaren Jag ser dig toppade Sunday Times bästsäljarlista. Mackintosh är en mästare på krypande psykologisk spänning och överraskande vändningar.  
CLARE MACKINTOSH arbetade i drygt tio år som polis. Numera är hon författare på heltid.
Bokomslag och beskrivning hämtad från Adlibris
Macintosh har blivit en författare jag strongt gillar, hon får till psykologiskt och tvistade thriller som jag bara älskar att läsa, detta är den tredje jag läser och alla har överraskar mig.
Om man gillar opålitliga berättare är denna en bok att läsa, sen kan jag säga att jag även gillar att läsa den pensionerade krimminalkomissarien och hans fru delar.


1 kommentar: