måndag 10 augusti 2020

Finale (Caraval #3) av Stephanie Garber

Finale (e-bok)Stephanie Garber takes us once again to the magical world of Caraval, where Scarlett and Tella Dragna must fight for their happy endings. . .Caraval is over, but perhaps the greatest game of all has begun - with lives, empires, and hearts all at stake. There are no spectators this time: only those who will win, and those who will lose everything. Welcome, welcome to the Caraval's Finale. All games must come to an end . . .

Bokomslag och beskrivning hämtad från Bokus.

Det känns skönt att få avsluta en trilogi som jag har hållit på att läsa, det fick dock bli den engelska original upplagan då det verkar som den sista delen inte kommer att översättas till svenska.
Men det gick bra, för jag är rätt van med att läsa på engelska även om man kan bli lite förvirrad då det var en fantasy där författaren kan ha lite egna ord som översätts på ett sätt som kan vara lite svårt att komma in i då man läser de på original. Men det var inte så illa som det kan vara.

Det var intressant att läsa och se vad som skulle hända med Scarlett och Tella och de andra då de står inför svåra val och måste bestämma sig för att "kanske" offra allt för att besegra The Fates.

Här finns recensionerna av 
del 1 Caraval och del 2 Legend.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar