fredag 5 januari 2024

Drömtjuvarna (Kretsen #2) av Maggie Stiefwater

 

När Adam, Gansey och Ronan mötte Blue förändrades deras liv på ett dramatiskt sätt. Nu händer det igen – leylinjerna som leder runt den förtrollade skogen Cabeswater har vaknat. Allt ställs på sin spets.

Ronans märkliga, svårtydda drömmar håller på att ta över hans liv, och han måste nu försöka bemästra sina övernaturliga förmågor. Finns det ett samband mellan drömmarna och den försvunna skogen?

Ungdomarna får höra talas om en relik, ett märkligt ting som kan förse sin ägare med möjligheten att stjäla drömmar. Samtidigt känner de alla att en gåtfull och olycksbådande kraft närmar sig, som om någon eller något till varje pris vill komma över reliken.

Bokomslag och beskrivning ab bokens handling hämtad från Goodreads.

Då var det dags för mig om Evelina att läsa vidare i denna serie om Blue, Adam, Gansey och Ronan, och jag ska då säga att jag vet inte vad jag tycker om boken. Jag är rätt ointresserad av den på något sätt men sen är det ändå en intressant berättelse och jag vill läsa vidare.

Jag läste bok i december förra året men hade missat att skriva recensionen, och just nu är ja grätt ointreserad och trött så det blir inte någon ingående recension precis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar