torsdag 25 januari 2024

Hett i hyllan vecka 4 / 2024

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Den  här fick jag av Evelina i julklapp 2022, och jag har ännu inte läst den...hög tid...ev har jag redan lite smått börjat på den, men det var mer en tanke på den, så jag tänkte den fick vara med här för att jag inte ska glömma av den.


Molly arbetar som städerska på det anrika Regency Hotell. Hon är exceptionell på sitt jobb, men har desto svårare i kontakten med andra människor. Mollys kära mormor har nyss gått bort, dessutom lyckades en så kallad pojkvän lura av Molly och mormor alla deras sparpengar. Så Molly mår inte speciellt bra, verkligen inte. När Molly ska städa i affärsmannen Charles Blacks svit hittar hon honom död i sängen...

Städerskan är en charmig spänningsroman med en udda hjältinna man lätt tar till sitt hjärta.

4 kommentarer:

  1. Den här boken har jag i alla fall sett förr, men jag har inte läst den.

    SvaraRadera
  2. Den är jag nyfiken på! Har hört mycket bra om den.

    SvaraRadera
  3. Har inte läst den, men har hört att det kommer en uppföljare nu i år

    SvaraRadera
  4. Den här har jag hört talas om och precis, en uppföljare är på g. Men läst den har jag inte.

    SvaraRadera