lördag 3 juni 2017

Helgfrågan vecka 23


Mias bokhörnas undrar i denna veckas helgfråga

Vad kan störa din läsning? 
Bonusfråga: Brukar ni fira Sveriges nationaldag?


Vad som kommer emellan när jag ska läsa, är internet/dator baserat, bloggar, youtube och TV-serier/filmer (jag ser sällan på TV). Och det stör mig mycket själv för jag vill ju gärna läsa.

Men när jag läser är det inte mycket som stör mig, för även om det pågår andra saker runt mig, kan jag koncentrera mig på att läsa om jag bara vill det, för visst kan det vara så att familjen vill mig något när jag läser och då får jag ju avbryta läsandet och ägna mig åt dem i stället.

När barnen var små, så var det ju mycket mer störmoment och jag fick avsluta läsningen mitt i en mening ibland kändes det som, och det var verkligen störande. Sen fick jag lägga på minnet vilken sida jag var på för de drog ofta ut bokmärket för mig. Och att inte veta vilken sida man var på är ju störande. (Oftast sitter denna vana kvar, så jag vet vilken sida jag är på oftast.

Gällande bonusfrågan så nej.

4 kommentarer:

 1. Blir distraherad av precis samma saker, dator, youtube och serier/filmer :)

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att jag inte förstår Youtubes storhet :)

  SvaraRadera
 3. Bloggandet och läsandet av bloggar har för mig nog fått ta över TV-tittandet som inte alls intresserar längre. Känns helt okej att det "stör" bokläsandet en smula. :)

  SvaraRadera
 4. Ja jag kan kolla social medier lite då och då.

  SvaraRadera