torsdag 15 juni 2017

Hett i hyllan vecka 24

På torsdagar på bloggen bokföring enligt Monika finns en inläggsserie som heter Hett i hyllan som Monika skriver så här om:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Denna vecka tänkte jag ta upp en bok som jag köpt på Myrorna under förra året då det var bokrea, de hade halva priset på sina böcker, så det blev extra billigt. Men tyvärr så verkar inte priset gjort att jag har läst den här boken ännu. Och det är konstigt för det är en sådan där bok jag gillar att läsa. Läser många böcker som baseras på sanna historier och just denna händelse har fascinerat mig och jag har tänkt att läsa denna bok innan jag ens köpte den. Boken är...


Madeleine
Fortfarande försvunnen, ännu saknad

Den tredje maj 2007 försvann Madeleine McCann från ett hotellrum på badorten Praia da Luz vid den populära portugisiska Algarvekusten.
Vad händer när den värsta sortens mardröm blir sann, när ens barn försvinner spårlöst och inte kommer tillrätta? Kate McCann berättar sin historia om vad som hände kvällen när Madeleine försvann och de förtvivlade åren efteråt. Det är en berättelse som inte lämnar någon oberörd.

I maj 2013 är det sex år sedan Madeleine McCann försvann. Men sökandet fortsätter och så länge hennes döda kropp ännu inte hittas lever hoppet om att hon ska återfinnas, någonstans, vid liv. 

4 kommentarer:

 1. Den här sortens böcker brukar jag läsa väldigt sällan. Undrar om fallet Madeleine någonsin kommer att lösas.

  SvaraRadera
 2. Minns när det där hände, läste mycket om det i tidningarna under den tiden.

  SvaraRadera
 3. Har sett den där boken men inte varit speciellt sugen på att skaffa den.

  SvaraRadera
 4. En riktigt hemsk historia som jag undrar om den någonsin blir löst.

  SvaraRadera