tisdag 20 juni 2017

Midsommarutmaningen 2017 + #ReadingDouble readathon

Mias bokhörna tänker ha en midsommarutmaningen, där vi under tiden 22e - 25e juni ska läsa hur mycket vi hinner. Och det tänkte jag vara med på, mest för att jag behöver läsa i kapp ur min att läsa hög, och här kommer en bild av de böcker jag har tänkt läsa. Sen har jag det senaste även tittat på tvillingarna Maddie & Bee på youtube, deras kanal heter Heart full of books, och de ska i helgen närmare bestämt den mellan den 24e och 25e ha en readathon, #ReadingDouble readathon. Se deras video här (där jag tänker läsa de två nedersta böckerna i den readathonen).


I`m not so good in english, but I think I need to write some about this readathon, My TBR are two swedish books about true crime, ( they are both written of the same authors).


6 kommentarer:

 1. Bodströms böcker är väldigt intressanta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Lite gott och blandat där ser jag. Oogy har även jag oläst.

  SvaraRadera
 3. Svenska brott-böckerna är väldigt intressanta!

  SvaraRadera
 4. Svenska brott-serien kanske skulle vara nånting för mig.

  SvaraRadera
 5. De vackra döda vill jag läsa, får nog köpa boken.

  SvaraRadera