torsdag 28 maj 2020

Hett i hyllan vecka 22 / 2020

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

För ett antal år sen köpte jag denna som pocket, den jag äger ser ut som första bilden, då jag hade läst första delen av författarens bok, jag äger även andra delen av Ellen Elg, men ännu har jag inte lyckats läsa någon av delarna även då det gått säkert tio år sen jag läste första delen nu.

Klockan 21.37Klockan 21:37 (pocket)Skeppet Aurora stävar mot en polsk hamn, i landet där aborter är förbjudna. Ombord finns Women on Waves - en holländsk organisation som genomför aborter på internationellt vatten. Ombord finns även den svenska kvinnoläkaren Ellen Elg, som inte kunnat motstå en förfrågan om att följa med. Men iland väntar en man som kommer att göra allt för att stoppa dem. Klockan 21:37 är den tredje delen i Karin Alfredssons deckarserie om Ellen Elg.

1 kommentar: