onsdag 13 maj 2020

Dolt i vatten av Cathrine Steadman


Dolt i vattenHur skulle de ens kunna önska att något vore annorlunda? Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt genombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora framtidsplaner. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta och på idyllisk smekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien. 
Men så förändras allt när Erin och Mark under en dykning gör en chockerande upptäckt i vattnet. De måste bestämma sig för om de ska rapportera det till någon eller inte. Å ena sidan borde de antagligen göra det. Å andra sidan: vem skulle kunna ta skada av att de höll tyst? 
Beslutet Erin och Mark fattar sätter igång en kedja av oförutsägbara händelser, med katastrofal utgång... 
Bokomslag och beskrivning hämtad från Modernistas hemsida. Jag får även tacka förlaget för recensions exemplaret jag fick.

Har länge tänkt att läsa boken, men det blev inte av men nu i april passa den in på en promt i OWL`s readathonen som jag var med i. 

Det var faktiskt en spännande berättelse att få läsa hur Erin både träffar dessa fångar som hon gör en dokumentärfilm om plus det hon och hennes man råkar ut för på smekmånaden. Jag fastnar för Erin och vill gärna läsa vidare för att se hur det ska gå för henne.

Boken ingår även i Kaosutmaningen som #27  - en påskekrim,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar