torsdag 13 april 2017

Hett i hyllan v 15

 

På bloggen bokföring enligt Monika är det även denna torsdag dags för Hett i hyllan och så här skriver hon:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Jag väljer att lyfta fram en bok som jag har haft ett tag i hyllan men har velat läsa länge, men jag ville först läsa de tidigare delarna i serien men nu är jag i kapp och ska kunna läsa denna när som helst nu, så förhoppningsvis är det snart dags för denna.När överläkare Pia Fjällstedt försvinner under mystiska omständigheter, blir det inte ett fall vilket som helst för Sundsvallspolisen. Åminstone inte för kriminal inspektör Sofia Waltin, eftersom Pia Fjällstedt är hennes faster. Dessutom har Sofias pappa länge haft en konflikt med sin syster och hamnar högt upp på listan över dem som kan tänkas ha med försvinnandet att göra
Också Sofias kollega Johan Axberg får problem att skilja yrkesroll från privata bekymmer när hans nya flickvän blir misshandlad av sin exman. Dessutom verkar Johans bäste vän, läkaren Erik Jensen, vara mer inblandad i de alltmer dramatiska händelserna på stadens sjukhus än han vill erkänna. Frågan om liv och död ställs på sin yttersta spets.
Rymd utan stjärnor är den fjärde boken om kommissarie Johan Axberg och hans kollegor vid Sundsvallspolisen. Här ställs frågan om liv och död på sin yttersta spets.


3 kommentarer:

  1. Har ännu inte läst något av Moström men jag är definitivt nyfiken på hans böcker.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst alla i serien så den kan jag rekommendera

    SvaraRadera
  3. Den serien har jag läst och den är helt OK. Vid ett par tillfällen lovade jag att jag inte skulle fortsätta läsa den för jag var så otroligt irriterad på både Johan och Erik :)

    SvaraRadera