måndag 17 april 2017

Skugglandet av Alyson Noel

Evers älskade, den odödliga Damen, har drabbats av en kraftfull förbannelse. En snabb beröring dem emellan kan få ödesdigra följder och en kyss kan sända dem båda till evig glömska i Skugglandet, fängelset där de förtappade själarna bor. 
För att häva förbannelsen börjar Ever utöva magi och får hjälp från oväntat håll: den vackre och märkligt välkände Jude. Även om Ever vill rädda Damen växer Evers känslor för Jude och snart börjar hon tvivla på om det verkligen är Damen som är hennes sanna själsfrände.
Text och omslagsbild från Bokus sida.

Tredje delen i serien De odödliga, och ännu har denna serie (på sammanlagt 6 böcker) mig i sitt grep, efter att ha läst den vill jag gärna fortsätta med nästa del med en gång. Och så mycket mer vågar jag inte skriva om denna bok pga spoilerrisk, som det är så lätt med i serier om i alla fall tidigare delar.

1 kommentar:

  1. När jag läser brukar jag nästan alltid hitta något som angår eller berör mig i mitt eget liv. Om boken är bra alltså. Här känner jag igen mig, för det har hänt att jag träffat någon som jag trodde var en själsfrände, som sen visade sig vara något helt annat. Kan inte sådant igenkännande vara en ingång till att se sidor av ett problem som man inte sett tidigare?

    SvaraRadera