torsdag 20 april 2017

Hett i hyllan vecka 16


På bloggen Bokföring enligt Monika kan vi tipsa/skriva om de där böckerna vi gärna vill läsa men råkar bli hyllvärmare, så här står det i Monikas inlägg:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Denna vecka tänkte jag ta upp en bok jag länge har velat läsa och som jag köpte på Myrorna förra februari då de hade halva priset på böckerna pga bokrean. Och det är klassikern...

...Den gudomliga komedin av Dante. 

6 kommentarer:

 1. Ja den känner man till men den har jag inte läst.

  SvaraRadera
 2. Nej, den har jag inte läst. Bara något utdrag i skolan. Den skulle vara intressant att läsa men lockar mig tyvärr inte så som jag skulle önska.

  SvaraRadera
 3. Den skulle även jag vilja läsa.

  SvaraRadera
 4. Den har jag inte läst och vet egentligen inte om jag vill heller. Alla referenser till den gör att jag fått känslan att det är en ganska lång och seg bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt exemplar är en pocket och är på 535 sidor men då börjar kommentarer på sidan 416. Och det är nog en mastig läsning, men jag känner ändå för att läsa den. Och jag är ju en slalomläsare så jag gör det säkert samtidigt som jag läser lättare böcker samtidigt.

   Radera