söndag 22 oktober 2017

Helgfrågan vecka 42


Sent men inte för sent, det är ju ett par timmar kvar på helgen. Denna gång undrar Mia om Vad tycker du en bra recension ska innehålla?
Hmm, vad ska jag svara på det, jag tycker det är svårt att skriva en recension. För jag vill inte spoila och kommer aldrig på det där jag vill berätta om boken. Eller hur jag ska formulera mina tankar.
Men jag gillar när det framkommer varför "man" gillar boken, sen behövs det inte alltid ett betyg. Jag skriver själv sällan betyg i mina recensioner. 
Sen kan jag bli intresserad av en bok även om den som skrivit recensionen inte har gillat boken, men om det finns något i recensionen som intresserar mig.

Bonusfråga Vad brukar du unna dig när det är helg?
Det jag gillar med helger är att man kan mysa i sängen, inte behöva känna stressen att man måste upp. Inte alltid men ibland lagar min man en god middag. 
Och kunna unna sig att ta det lugnt och inte känna att det finns en massa måsten. ( Även om det inte är så verkligheten ser ut).

1 kommentar:

  1. Jag tycker också det kan vara riktigt svårt att formulera sina tankar kring en bok, speciellt om det är en riktigt bra bok.

    SvaraRadera