måndag 30 oktober 2017

#nonficionNovember2017 - vad jag ska läsa i november


Då var det snart dags för en ny månad, november, vad tiden flyger fram, bara två månader kvar på detta år. Och dags att planera vad som ska läsas i november.
Hittade BookOlives video om Non Fiction November, att man ska försöka läsa mera non fiction än vad man brukar göra under november månad. Läser man inga alls i vanliga fall så räcker det med att läsa en. Jag läser en hel del non fiction men skulle vilja läsa fler - och har bestämt att jag under november månad alltid ska ha en non fiction bok igång och läsa minst 30 min/dag i den.

Här är de böcker jag har lånat från biblioteket.
Sen tänkte jag under november månad försöka läsa i kapp i mina bokliga utmaningar som jag deltar i (kaosutmaningen, hyllvärmare och 3 x 3. (Som tur är några non fiction).
Sen har jag en hög biblioteksböcker som behövs läsas under månaden om jag inte vill dra dem tillbaka till biblioteket olästa och sen låna om dem.
Så som vanligt har jag en alltför ambitiös läs-planering för november. (Är precis hemkommen från biblioteket och vem lånade inte fler böcker, jag så klart.)


Biblioteksböcker
Mina böcker som tillhör flera olika utmaningar plus ett rec ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar