söndag 15 oktober 2017

När drömmen slår in av Sofia Fritzon

Hotellreceptionisten Melinda Storm drömmer om att öppna ett eget bed and breakfast, men när hon får avslag på ett lån raseras hennes planer.

En dag checkar den omskrivne och åtrådde skådespelaren Anton Nylander in på småstadshotellet där Melinda arbetar. Van vid att förlita sig på sin kändisstatus och sitt utseende börjar han genast ställa krav, något Melinda inte bryr sig inte om, och hon låter sig varken imponeras eller charmas av honom.

Ett minst sagt besvärligt missförstånd uppstår och snart befinner de sig i en situation där de behöver varandras hjälp. Trots sina olikheter och de dåliga förutsättningarna blossar en ömsesidig attraktion upp och djupare känslor väcks till liv. Samtidigt växer tvivlet inom Melinda; en framtid tillsammans med Anton är omöjlig om hon inte ger upp sina ambitiösa planer. Ska hon satsa på kärleken och riskera att förlora allt hon kämpat för? Eller ska hon våga tro på att drömmar kan bli sanna?

Hotellreceptionisten Melinda Storm drömmer om att öppna ett eget bed and breakfast, men när hon får avslag på ett lån raseras hennes planer.

En dag checkar den omskrivne och åtrådde skådespelaren Anton Nylander in på småstadshotellet där Melinda arbetar. Van vid att förlita sig på sin kändisstatus och sitt utseende börjar han genast ställa krav, något Melinda inte bryr sig inte om, och hon låter sig varken imponeras eller charmas av honom.


Ett minst sagt besvärligt missförstånd uppstår och snart befinner de sig i en situation där de behöver varandras hjälp. Trots sina olikheter och de dåliga förutsättningarna blossar en ömsesidig attraktion upp och djupare känslor väcks till liv. Samtidigt växer tvivlet inom Melinda, en framtid tillsammans med Anton är omöjlig om hon inte ger upp sina ambitiösa planer. Ska hon satsa på kärleken och riskera att förlora allt hon kämpat för? Eller ska hon våga tro på drömmar kan bli sanna?
Bokomslag och beskrivning från Bokus.

För några år sen när Sofia Fritzon skrev på sin blogg följde jag henne där, sen när hon slutade blogga för att hon ville ägna sin tid till att skriva, följde jag henne på Instagram istället. Och efter att ha följt även hennes skrivprocess i denna bok så kändes det nu kul att äntligen få läsa den.
Däremot är väl denna sort av böcker inte min favorit sort av böcker, men det var ändå en bok som gav mig lite underhållning under tiden jag läste den. Jag fastnade mer för Melinda än för Anton när jag läste, jag gillade även Fanny, Melindas lillasyster som den nyutkomna boken När äventyret väntar handlar om. Vill ni kan ni besöka Sofias hemsida här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar