lördag 8 september 2018

Pågående läsning #123 plus vad jag hört och sett på

Veckans läsning fram till i onsdags gick till att läsa ut ett par reserverade böcker som skulle lämnas tillbaka till biblioteket så den där pågående läsningen jag hade på gång även förra veckan är likadan ännu, alltså samma bild denna vecka.

I fredags startade Tome Infity and Beyond readathonen och då startade jag Winter av Marissa Meyer, och det är science fiction böcker som kommer att bli lästa nu den främsta tiden så de pågående läsnings böckerna får nog vänta lite. Just Främlingen på Wildfell Hall får nog vänta ända till oktober då jag tänkte vara med på Victober.

Annars har veckan varit lite skral med att lyssna på något annat än musik (spotify) eller se på något annat än Booktubers. Skulle behövt lyssna en del på min ljudbok jag håller på att läsa. The Mad Ship.


2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att höra vad du tycker om Winter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan väl räkna med att jag har landat på Neptunus nu. Har inte läst ut de 800+ sidorna men läst över 500 sidor som var kravet i readathonen. Och det visar väl att jag gillar Winter. Även om den är lång så tröttnar jag inte utan jag vill bara läsa vidare och vidare i den.

      Radera