lördag 6 juli 2019

Pågående läsning #168 plus vad jag sett och hört på

För en gångs skull bara nya böcker på den här bilden, alltså ingen bok kvar från förra veckan/månaden, tog en liten läsrusch förra veckan inför månadsskiftet och lyckades läsa ut alla böcker som jag höll på att läsa. Sen har jag redan i juli lyckats läsa ut en bok och håller nu på med tre böcker, så jag hoppas läsningen kommer flyta på bra även nästa vecka.

Jag och Evelina har startat ett nytt projekt där vi ska se alla Disneys tecknade/animerade filmer, vi börjar från början och ser dem kronologiskt så i veckan har vi sett Pinocchio.
Sen ser vi ju även TV-serier ihop och i veckan har vi avslutat Störst av allt med de två sista avsnitten sedda, sen har vi sett ett avsnitt vardera av Orphan Black och Once upon a time.
Sen har jag sett TV-serien Dimman / The Mist (10 avsnitt) och påbörjade The Disapperence of Madeleine McCann.
Förutom att sett på Booktube.

Har även lyssnat på poddar som You´re never going to read this, Spoil me (om Six of Crows), Potterless (Harry Potter), The Stranger Things Podcast, Clone Club-an Orphan Black podcast, The Orphan Black podcast, Onceable, Storybrooke Herald (om Once upon a time), The Oncepodcast och The Grimm Podcast.

1 kommentar: