lördag 20 maj 2017

Helgfrågan vecka 20


I Mias bokhörnas helgfråga denna helg så efterfrågas:

Vilken är din sämsta läsmånad och varför tror du det är så?
Bonusfråga: Vad läser du just nu?

Jag tror egentligen inte jag har någon månad under året som är en sämre läsmånad än alla andra, men ibland hamnar jag i lässvackor och läser mindre än i vanliga fall. Ser mycket mer på film, serier eller annat just då. Fast tänker jag efter kan jag väl tänka mig att då jag skulle läsa mindre för att jag har sämre med tid skulle vara under sommar/semester månaderna alltså juli och/eller augusti, och att det då beror på att det är bättre väder och man är mer ut och rör på sig och att man kanske åker iväg på semester och har mindre tid för att läsa.

Vad jag läser nu kan man se i svaret på bokbloggsjerkan igår, men den bok jag läser mest i nu är Otrygg hamn av Tana French.

5 kommentarer:

 1. För mig är det lite tvärtom, brukar ofta läsa mer på sommaren :) Sen tror jag att alla någon gång hamnar i någon lässvacka.

  SvaraRadera
 2. Blir definitivt mer läsa av under mörka vinterhalvåret! :)

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att jag läste mindre på sommaren, men det var nog mer sant förut när jag pendlade till jobbet. När det under några veckor "saknades" x antal timmar på tåg varje dag så sjönk sidantalet drastiskt :)

  SvaraRadera
 4. Sommaren är nog inte så bra här heller, så mycket annat.

  SvaraRadera
 5. Har man mycket annat att göra så hinner man inte läsa lika mycket och så kan det ju bli under sommaren.

  SvaraRadera