tisdag 14 februari 2017

Veckans bokbloggfråga v 7/17

För att fira dagen Alla hjärtans dag, så tänkte jag svara på Barnboksbloggens bokbloggsfråga denna vecka:


Berätta om den eller de bästa kärleksskildringar du vet. Barn eller vuxenbok spelar ingen roll. Lovebomba med förslag på härliga böcker om kärlek helt enkelt. 


Jag läser egentligen inte så mycket romance, sen finns det väl kärleksbeskrivningar i andra böcker med men när det efterfrågas kärleksbeskrivningar tänkte jag på genren romance.
Och orsaken till att jag inte läser så mycket romance är för att jag har nog läst mig mätt på detta under mina yngre läsår, då jag hade en period som ung vuxen mellan 20 och 30 år då jag läste en hel del Harlequin böcker, det gör ju en lite generad när man bekänner det, men det var lättläst och man fick det kända konceptet man och kvinna finner varandra, någon händelse komplicerar kärleken men de får ändå varandra till slut.

Nu kan jag dock läsa någon chick-lit då och då för att få den där romancen som böckerna om Bridget Jones eller böcker skrivna av Marian Keyes och Sophie Kinsella.

Den bok jag läst närmast denna kategori det senaste är väl ändå Läsarna i Broken Wheel rekomenderar av Katarina Bivald, Kärleksförvecklingar och kärleken till människor och böcker handlar det om i boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar