måndag 26 februari 2018

Hemmets trygga vrå av Cara Hunter

Åttaåriga Daisy, utklädd till tusensköna, försvinner spårlöst under en fest. Föräldrarna Sharon och Barry anmäler henne försvunnen sent på kvällen. Men när polisen granskar foton från festen ser de att det inte är Daisy som springer runt i tusenskönadräkt, utan ett annat barn. Ingen på festen verkar ha sett Daisy och ingen verkar ha saknat henne. Var hon ens på festen?
Kriminalkommissarie Adam Fawles leder en utredning som gång på gång ändrar riktning när det visar sig att inget är som det först ser ut. En utredning som hela tiden också påminner honom om det barn han själv har förlorat.
Samtidigt tickar klockan för Daisy, och hoppet om att återfinna henne i livet blir allt mindre.
Bokomslag och beskrivning av boken hämtad från Louise Bäckelins förlag, och jag får även tacka dem för detta recensionsexemplar.

Jag gillar verkligen att läsa thrillers som inte är det som man tror från början. Denna håller fast mitt intresse hela tiden och jag vill knappt lägga i från mig boken utan bara läsa vidare för att få reda på vad som hände med Daisy och hennes familj. Och jag lyckas inte förstå hur det hänger ihop förrän slutet närmar sig och jag rekommenderar den verkligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar