lördag 24 februari 2018

Pågående läsning #95 (plus vad jag hört och sett på)

Denna vecka har ägnats åt läsning men inte har jag lyckats avsluta böcker jag har hållit på att läsa i länge, för att läsningen har varit ägnats åt readathonen jag har varit med i veckan. Thrillerathon som är sista dagen idag och Timehopathon som slutar imorgon. Fast det har gått så där för jag har inte lyckats läsa ut alla böcker jag hade planerat men jag är på god väg. Black eyed susans som är med på bilden är mindre än 100 sidor kvar i och jag kanske eventuellt kommer att hinna läsa ut den idag. Men då är det ändå en bok kvar som jag inte har läst ut i Thrillerathon och det är Historien om Quiet Dell som inte är med på bild där har jag läst 314 sidor av 486.
Imorgon däremot försöker jag mig på att kunna avsluta Ready Player One som jag bara har börjat i (lyssnat på ca 1 ½ timme, men imorgon kommer jag nog mest läsa i den fysiska boken).

Lyssnat på så mycket annat än ljudböcker har jag inte gjort i veckan något avsnitt av Superältarna, och sett på lite booktube klipp har jag gjort men inte så mycket, för jag har ägnat veckan åt läsning.

Uppdatering 25e februari. Igår fick jag läst ut black eyed susans och har som sagt nästan läst alla böcker i thrillerathon, en tredjedels bok som inte blev utläst.
Dock så har jag idag inte hunnit avsluta Ready player one, så timehopathonen har väl gått sämre än thrillerathon denna vecka. Men nu siktar jag på att kunna läsa ut så många av böckerna jag kan som jag håller på med under veckan som kommer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar