fredag 8 juni 2018

Helgfrågan vecka 23/2018

Dags för Mias helgfråga:

Vilken bokform gillar du bäst?
Jag läser helst böcker i fysisk form, sen om det är en inbunden, storpocket eller pocket spelar inte någon speciell form, det ända som jag undviker är de böckerna med liten font, de går knappt att läsa.
Sen lyssnar jag en hel del på ljudböcker också, e-böcker däremot är det sällan jag läser. Men ibland om jag inte kan hitta (alltså på biblioteket eller på Storytel) boken i någon annan form än just e-bok så kan jag ju läsa den formen också.

Bonusfråga: Vilken bok står på tur?

Alla böcker som ska lämnas tillbaka till biblioteket den 13e, men utav dem tror jag att jag börjar med Avgrund av Jeff Vandermeer eller Kvinnan som gick i solskenet av Alexander McCall Smith.

10 kommentarer:

 1. Alexander McCall Smith skulle jag vilja läsa något av.

  SvaraRadera
 2. Ja, e-boken känns som sista utvägen för mig också men det är kanon när det gäller äldre litteratur som inte längre trycks :)

  SvaraRadera
 3. Ja, vissa titlar går ju bara att få tag i som e-bok.

  SvaraRadera
 4. Ja böcker med liten font kan vara jobbiga.

  SvaraRadera
 5. Böcker med liten text undviker jag också.

  SvaraRadera
 6. pappersböcker bäst. liten text läser jag utomhus i dagsljus som till exempel Anna Karenina nu. Vandermeer känner jag inte alls till

  SvaraRadera
 7. Avgrund vill jag ju läsa, också. Tryckta böcker bäst, håller med om att teckenstorleken inte bör vara den där minsta sorten när det gäller pocketböcker. Knepigt när man beställer från nätbokhandel, då kan man ju missa det där.

  SvaraRadera
 8. Avgrund har jag inte läst,,än.

  SvaraRadera
 9. Vandermeers bok var ny för mig.

  SvaraRadera