söndag 10 juni 2018

Jag ser dig av Claire Macintosh

En dag upptäcker Zoe Walker ett foto på sig själv bland småannonserna i en Londontidning. Utan förklaring, utan hänvisning till någon hemsida. Det bara finns där - ett grynigt svartvitt foto och ett telefonnummer.
Hon visar upp det för sin familj, men de är övertygade om att personen på fotot bara är någon som liknar Zoe. Dagen efter finns en ny annons på samma plats i tidningen med en bild av en annan kvinna. Och dagen därpå ytterligare en.
Är allt bara ett misstag? Ett underligt sammanträffande? Eller är det någon som håller koll på dem... Zoe är fast besluten att ta reda på sanningen bakom bilderna.

Jag ser dig är ännu en nervpirrande psykologisk thriller och bladvändare av författaren till succén Jag lät dig gå.
Bokomslag och beskrivning från Adlibris.

Första thrillern av författaren jag har läst, och jag kan mycket väl tänka mig att läsa mer av henne i framtiden. Den är underhållande och den håller mig på sträckbänken när jag läser den. Dock nu när det har gått ett par veckor ( är så efter med mina recensioner) har jag nästan glömt av vad den handlade om.
Sen kan jag ju säga så att jag förstod den sista tvisten i boken innan den kom. Mer om det kan jag inte skriva utan att ge bort hela handlingen till er som inte har läst den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar