lördag 23 juni 2018

Pågående läsning #112 (plus vad jag hört och sett på)

I samband midsommarfirande och en pågående förkylning har de senaste två dagarna varit dåliga med läsning, men jag är ändå nöjd med läsningen denna vecka, jag har lyckats läsa ut biografin om Himmler som jag har hållit på att läsa sen i september förra året. Nu behöver jag lägga ner tid på läsning av de där andra böckerna som jag har hållit på med länge, plus en hel del reserverade böcker som behöver lämnas tillbaka till biblioteket både den kommande och veckan därpå. Denna lässtress, skulle vilja kunna känna att jag både njuter och hinner med att läsa det jag vill.
Men som tur är vet jag i alla fall att Mischling kommer att bli utläst denna vecka och det beror på att jag och Evelina håller på att läsa den tillsammans.

Något som jag och Evelina även gör tillsammans är att se på TV-serien Riverdale ( för mig är det andra gången men den är lika bra om inte ännu bättre denna gång) och vi avslutade säsong 1 i veckan. Nu ska vi säkert fortsätta med säsong 2.

Förutom Riverdale försöker jag se en hel del på videoklipp från de booktubers som jag prenumererar på, och när jag nu sett Riverdale lyssnar jag även på en del podcast som talar om serien, vilka kan ni ju se i tidigare Pågående läsnings inlägg jag har på bloggen.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du kryar på dig! Riverdale är ju så bra! :)

    SvaraRadera
  2. Vilken rejäl hög du håller på med. Hoppas du kryar på dig.

    SvaraRadera