torsdag 21 juni 2018

Hett i hyllan vecka 25/2018

Dags för hett i hyllan som Monika skriver så här om.

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken 
Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?


Mitt bidrag denna vecka är en bok jag köpte pga att jag hörde talas om den på en blogg som författaren och två andra bokälskare bloggade på, och blev intresserad av att läsa hennes debutroman, men tyvärr som det är med många av de böcker jag äger så har den inte blivit läst, men jag vill gärna göra det så jag hoppas det blir snart.....Miriam är thrillerförfattaren med smak för det makabra, vilket har haft en förödande effekt på hennes kärleksliv. När hon tar sig an en skadad, men attraktiv, främling förvandlas hennes lugna lantliga tillvaro drastiskt.

 Jonathan är en skepnadsskiftare på flykt undan flocken som dömt honom till döden. Vad han har gjort för att förtjäna sin dödsdom vet han inte. Hos Miriam finner han en fristad, men vågar han tro på en framtid eller kommer det förflutna att hinna ikapp honom?

3 kommentarer:

  1. Den blev jag också lite nyfiken på, men jag köpte den aldrig.

    SvaraRadera
  2. Den är jag också nyfiken på!

    SvaraRadera
  3. Nyfiken på att läsa Saras böcker.

    SvaraRadera