torsdag 16 augusti 2018

Hett i hyllan vecka 33/2018


Torsdag och dags för Bokföring enligt Monikas utmaning Hett i hyllan, hon skriver så här

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?


Ibland blir jag intresserad av att läsa biografier om kändisar, av alla slag, Och när jag såg den här på en bokrea för ett par år sen kunde jag inte låta bli att köpa den... men sen har den inte blivit läst... men jag vill läsa den någon gång.


På mindre än ett år tog sig Stefani Germanotta, känd som Lady Gaga, från att vara en ung tjej i New York till att bli en global världsstjärna. Det här är historien om fenomenet Lady Gaga. Det är en underhållande bok om tiden innan Lady Gaga blev känd och hur hon som stor världsstjärna sammanfattar de senaste 70 åren av musik och populärkultur.

I boken Lady Gaga får du ta del av hennes otaliga referenser till historiens storheter inom konst, musik, mode och film. De personliga intervjuerna med människorna runtomkring Lady Gaga ger en omfattande bild av personen bakom berömmelsen.

3 kommentarer:

  1. Nej, det här är nog inget för mig. Trots att jag gillar hennes musik :)

    SvaraRadera
  2. Två biografier bland veckans hyllvärmare! Lady Gaga är inte för mig men jag har läst om Ian Curtis och det tyckte jag var en intressant biografi.

    SvaraRadera
  3. Jag skulle nog inte vara intresserad av den boken.

    SvaraRadera