tisdag 24 mars 2020

Tisdagstrion - Böcker det känns som alla har läst utom jag

Så här skriver bloggen Ugglan & boken om dagens tisdagstrio

Visst finns det böcker som det känns som om precis alla läst utom du? Detta tänkte jag kunde få vara temat för veckans tisdagstrio.

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.


Min mormor hälsar och säger förlåt (e-bok)Det lilla bageriet på strandpromenaden (pocket)Bokcirkeln vid världens ände (inbunden)

 • Precis samma som Helena har med i sin egna trio, alltså Fredrik Backman, jag har också bara läst En man som kallas Ove, var väl inte helt förtjust i den, men jag vill ändå läsa alla hans böcker. Men jag känner mest för denna Min mormor hälsar och säger förlåt.
 • Likadant är det med Jenny Colgans böcker, som verkar mycket populära, jag har endast läst Den lilla bokhandeln runt hörnet och vill prova att läsa fler utav författaren tex Det lilla bageriet på strandpromenaden.
 • Jag vill även gärna läsa Frida Skybäcks Bokcirkeln vid världens ände, alla som läst den verkar tycka om den, och jag har läst Bokhandeln på Riverside drive och tyckte mycket om den.

14 kommentarer:

 1. De två första har jag läst, mormor-boken är fantastisk :)

  SvaraRadera
 2. De två första har jag läst och den tredje skall förhoppningsvis läsas snart.

  SvaraRadera
 3. Jag har lyssnat på Colgas bageriserie och läst den med bokbussen. Tycker alla är ungefär likadana och läser hellre något annat nu.

  SvaraRadera
 4. Skybäcks senaste har jag också blivit väldigt sugen på att läsa!

  SvaraRadera
 5. Min mormor hälsar och säger förlåt är min favorit av Backmans böcker!

  SvaraRadera
 6. Mormor har jag inte läst men de andra-

  SvaraRadera
 7. En man som kallas Ove fattade jag nog inte heller storheten med riktigt, men Min mormor hälsar och säger förlåt var bättre!

  SvaraRadera
 8. De här tre har inte heller jag läst.

  SvaraRadera
 9. har inte läst någon av dessa

  SvaraRadera
 10. Blir förvånad - jag har läst alla tre!

  SvaraRadera
 11. Den enda so jag inte läst är Colgans bok. Får se om den blir läst. Jag gillar vissa av henes böcker, medan jag verkligen ogillar andra.

  SvaraRadera
 12. Min mormor hälsar och säger förlåt är riktigt fin!

  SvaraRadera
 13. Har ännu inte läst något av Backman och en av hans böcker finns i min trio också.

  SvaraRadera
 14. Tror jag ska läsa Backmans mormors-bok. De andra två har jag också sett dyka upp precis överallt, men jag blir inte särskilt sugen.

  SvaraRadera