fredag 9 april 2021

A dark and hollow star av Ashley Shuttleworth

 

The Cruel Prince meets City of Bones in this thrilling fantasy where four queer teens race to stop a serial killer before their crimes expose the hidden world of faeries to humans. Choose your player.

The half-fae outcast, desperate for acceptance.

The tempestuous Fury, exiled and hellbent on revenge.

The dutiful prince, determined to earn his place.

The brooding guardian, burdened by a terrible secret.

Each holds a key to solving a series of ritualistic murders that threaten to expose faeries to the human world. But they cannot do it alone. To track down the killer, they will have to form a tenous alliance, putting their differences - and conflicts - aside.

Failure risks the destruction of the faerie and human worlds alike. And time is running out.

Bokomslag och beskrivning av bokens handling hämtad från Science fiction bokhandeln.

Det är lite kul för jag är inne i att plocka upp böcker att läsa utifrån jag hör talas om dem, som den här var det några booktuber som har en bookclub (Faes and Gays) tillsammans som läser böcker tillsammans med HBTQ+tema, och när jag såg att jag kunder lyssna på denna genom Scribd så tänkte jag att det gör jag. Liveshowen när de ska diskutera boken har ännu inte varit så det ska bli kul att försöka vara med på den i morgon(tror den var då).

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om den, hörde två booktuber som läser den diskutera den lite igår och de var inte helt förtjusta i den, och jag tror jag håller med om det. Jag fattade inte ens vad den handlade om riktigt i början men det kan ju också ha berott på att jag lyssnade/läste den då jag gick och la mig och kanske inte var helt pigg och klar i huvudet som jag borde. Men den tog sig halvvägs för då blev jag lite mera investerad i vad jag läste även om den var en rätt så självklar vad som skulle hända etc.

Så på ett sätt skulle jag säga att jag inte gillade den men som ljudbok att lyssna på innan jag skulle sova, då jag inte alltid behöver vara fullt koncentrerad på en bok jag lyssnar på, just för det är mera som avslappning att ha en bok att lyssna på för att slappna av och somna lättare. (Fast ibland är en del böcker jag lyssnar på då, som är jätteintressanta och böcker som jag vill hänga med på allt som händer i dem).

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera