söndag 18 april 2021

De 10 äldsta böckerna som jag har på mín Goodreads "vill-läsa-lista"

 Efter att sett två videos som Jennifers Bokvärld har gjort med hennes böcker hon har på Goddreads listan, både de hon lagt till nyligen och de hon hade lagt till först på listan, kände jag att det skulle vara kul att göra ett liknande inlägg här. Hade som tänkt både ha de äldsta och de senaste i samma inlägg, men upptäckte att det kommer att bli ett alltför långt inlägg då, så denna vecka blir det bara de äldsta böckerna så kommer ett inlägg nästa vecka om de senaste 10 böckerna jag har lagt till i listan.

De äldsta böckerna är

  1. The ocean at the end of the lane av Neilj Gaiman. Jag har läst en del Gaiman och är även intresserad av denna bok ännu.

  2. The fourteen day soul detox av Rita Strandling, upptäckte att det fanns böcker med på denna lista som jag inte ens minns varför de ens finns där, har inget minne av den här boken alls. Men när jag läser vad den handlar om så låter den intressant, så någon gång kanske den kan bli läst, så jag låter den stå kvar.

  3. Vanity in dust av Cheryl Low, ännu en bok jag inte har något minne av, men den låter som sagt intressant så någon gång kanske den kan bli läst.

  4. Kraften av en av Bryce Courtenay, likaså med denna, minns inte, men en som handlar om rasmotstättningar är alltid intressant likaså med Sydafrika.

  5. The color project av Sierra Abrams, denna hade jag inget minne av heller, men efter att ha läst om handlingen får den stå kvar, då mental ohälsa och annat som den ska handla om gör mig intresserad att någon gång kanske läsa den. 

  6. The Gentelmans guide to vice and virtue av Mackenzi Lee, denna kommer jag ihåg men är inte jätteintresserad av att läsa så den tillhör den där kategorin någon gång kanske så....

  7. Ole dole av M J Arlidge, deckare som jag har varit intresserad av ett tag, men jag har ännu inte kommit mig för att läsa den, men som med Gaiman så vill jag läsa den, rätt snart hoppas jag

  8. The becoming of Noah Shaw av Michelle Hodkin, en fortsättning på en serie som jag har läst, och var lite intresserad av att läsa, men den inger mig inte att jag vill läsa nu med en gång, så...men får stå kvar.

  9. Zenith av Sasha Alsberg & Lindsay Cummings, en bok som en booktuber har skrivit som jag var intresserad av att läsa när den var ny, men sen har jag hört en hel del negativa recensioner om den, fast jag är intresserad att läsa den för att se om jag tycker annorlunda än andra, fast den lockar inte specifikt till att jag ska läsa den...

  10. Dress codes for small towns av Courtney Stevens, denna däremot vill jag läsa, och det är även den enda av dessa böcker som jag äger, så jag hoppas jag tar tag i och läser den snart.

1 kommentar: