söndag 18 april 2021

Kingdom of souls (#1) av Rena Barron


THERE'S MAGIC IN HER BLOOD.
Explosive fantasy set in a West African world of magic and legend, where one girl must sacrifice her life, year by year, to gain the power necessary to fight the mother she has never been good enough for.
Perfect for fans of Sarah J Maas, Tomi Adeyemi and Black Panther
THERE'S MAGIC IN HER BLOOD.
Arrah is a young woman from a long line of the most powerful witch doctors in the land. But she fails at magic, fails to call upon the ancestors and can't even cast the simplest curse.
Shame and disappointment dog her.
When strange premonitions befall her family and children in the kingdom begin to disappear, Arrah undergoes the dangerous and scorned process of selling years of her life for magic. This borrowed power reveals a nightmarish betrayal and a danger beyond what she could have imagined. Now Arrah must find a way to master magic, or at least buy it, in order to save herself and everything she holds dear.
An explosive fantasy set in a West African world of magic and legend with a twist you will never see coming.
Beskrivning av bokens handling hämtad från SF Bokhandeln.

Denna bok har jag tänkt att läsa ett bra tag nu, har hört en hel del bra om boken, sen passade det bra att jag blev påmind av boken igen då den skulle vara med i en bookclub som skulle ha en livestream om den, så nu har jag läst den och har den livestreamen att se och även en annan som var förr året någon gång då jag också hade tänkt läsa boken men det inte blev av.

Har sen upptäckt när jag lyssnar/läser en bra fantasybok som jag fastnar fort i så är det inga problem med att lyssna på en ljudbok, jag hänger med bra i handlingen och världsuppbyggnaden etc. Då det blev så med den här, så måste jag ju säga att det var en bok som jag verkligen gillade och fastande både för världen och karaktärerna, Arrah är verkligen en karaktär jag gillar och nu ser jag fram emot att läsa nästa del i serien snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar