torsdag 15 april 2021

Grown av Tiffany D Jackson

 Min fråga är varför alltid bokens handling blir så utförligt beskrivet, jag skulle faktiskt säga att läsa inte vad boken handlar om utan läs hellre min recension, för att få en känsla för boken.

Award-winning author Tiffany D. Jackson delivers another riveting, ripped-from-the-headlines mystery that exposes horrific secrets hiding behind the limelight and embraces the power of a young woman’s voice.

When legendary R&B artist Korey Fields spots Enchanted Jones at an audition, her dreams of being a famous singer take flight. Until Enchanted wakes up with blood on her hands and zero memory of the previous night. Who killed Korey Fields?

Before there was a dead body, Enchanted’s dreams had turned into a nightmare. Because behind Korey’s charm and star power was a controlling dark side. Now he’s dead, the police are at the door, and all signs point to Enchanted.

Beskrivning av bokens handling hämtad från Storytel.

Ännu en bok jag har hört så mycket gott från olika booktubers och när jag hittade den på Stroytel och ville ha en bok att lyssna/läsa under påsk så valde jag den, även så påminner mig det gula omslaget om påsk.

Sen var det en verkligt gripande bok att läsa, jag hade svårt att lägga i från mig den, jag ska säga att jag gick rätt blind in i historien så jag tror det gav mig än mer bättre läsupplevelse än om jag vetat vad den skulle handla om.

Det är en hemsk berättelse om en ung kvinna som blir manipulerad av den äldre och berömdare R & B artisten, sen är den även berättad i en okronologisk tidsordning men i detta fall har jag inga problem att hänga med i svängarna och den är bara bättre därför, det är ett mysterium som nystats upp och håller oss i spänning till bokens sista ord.

1 kommentar: