fredag 17 november 2017

Helgfrågan vecka 46


För denna veckas helgfråga undrar Mia om vad vi har för tankar om att skriva en bok eller att bli en författare. Vad skulle den handla om?

Kan väl inte undvika att svara ja på den frågan, men vet med mig att det bara kommer att vara en dröm. Jag är inte den där som skriver och om jag skulle göra det är jag helt omöjlig både på stavning och grammatik.
Vad den skulle handla om har jag ingen aning (eller har ju haft tankar på det för fantasin har jag inte problem med) fantasy alternativt deckare (eller mixad genre).
Så egentligen finns det någon som är intresserad att skriva ihop så skulle det fungera för mig för då får jag ju hjälp med svenskan av någon annan.

Och så var det en bonusfråga om vi har börjat att lyssna på julmusik ännu.
Mitt svar att nej det har jag inte, om vi inte ser till att jag faktiskt lyssnade på julmusik långt in i januari, för jag var sen med att lyssna på julmusiken (dagarna innan jul tror jag) förra julen.
Men sen så såg jag faktiskt en ny video av Lindsey Stirling i går, så egentligen jag kanske har börjat lyssna på julmusik redan (fast jag känner inte för det än, har inte fått någon julkänsla alls än).


10 kommentarer:

 1. Jag tror inte heller jag nånsin skulle få ihop en bok.

  SvaraRadera
 2. Det är nog tur att vi alla som är boktokiga inte drömmer och försöker skriva egna böcker, det finns så många böcker ändå jag vill hinna läsa!!

  SvaraRadera
 3. Jag känner inte heller att jag har en hel bok i mig.

  SvaraRadera
 4. Fantasy + deckare låter som en fantastisk kombination. :)

  SvaraRadera
 5. Ibland måste man inse sina begränsningar, men att vara dålig på stavning och grammatik är inte en sådan. Tycker jag. Det är ju därför det finns korrekturläsare och annat :)

  SvaraRadera
 6. Jag vill verkligen bli författare i tonåren, nu har jag släppt den drömmen men älskar fortfarande att skriva :)

  SvaraRadera
 7. Stavning och grammatik är inget hinder. Men fantasi är ett måste.

  SvaraRadera
 8. Den där jullåten har jag inte hört förut. Älskar Lindsey Stirling och hennes fiolspelande.

  SvaraRadera
 9. Det är ju väldigt vanligt numera med böcker med flera författare så det kanske är som du skriver en möjlighet?

  SvaraRadera