söndag 26 november 2017

Kusin Phillis av Elizabeth Gaskell

Kusin Phillis bok av den viktorianska författaren Elizabeth Gaskell handlar om Paul Manning, som när han arbetar långt hemifrån istället för att åka hem på helgerna börjar besöka sina släktingar på landet och börjar lära känna sin kusin Phillis och hennes föräldrar. Hans närmaste chef blir sjuk och följer med honom dit och Phillis faller för honom och hur hon blir hjärtsjuk när han blir tvungen att lämna landet för ett annat jobb.

Denna lilla berättelse gillade jag jättemycket, det var en sådan fin skildring av Phillis och Pauls vänskap, i början skulle man tro att det skulle bli en kärlekshistoria dem emellan, men när det inte blir det, så ser jag Pauls själsliga oro när han ser att Phillis saknar hans chef, och blir dålig.
Sen förstår jag att denna är en ofullbordad berättelse den hade blivit publicerad i fyra delar och var planerad både för en femte och sjätte del, märks på slutet för det känns lite abrupt. 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera