måndag 27 november 2017

Tematrio - Långa poetiska titlar

I denna veckas tematrio efterfrågas långa poetiska titlar av Lyrans noblesser. Mina blir tre titlar jag har ramlat på som är vackra enligt mig. Inte säker om jag kommer att läsa alla. Sen rätt som det var kom jag inte ihåg titeln på bok nummer tre och skrev som sagt lite annorlunda från början men nu har jag rättat till det.
 1. Jag vill dö med ängel vid min sida av Anita Lantz och Catarina Bal
 2. Ingen normal står i regnet och sjunger av Sara Ohlsson
 3.  Nu har jag hittat boken och den heter så här Om hundra dagar ska jag dö så satans vackert att du vill följa med av Johanna Nilsson, (Jag söker men hittar inte denna bok, är det en jag bara inbillar mig ha sett? Jag kommer att dö så himla vackert att du vill följa med ( en svensk unga vuxen bok)
 4. En alternativt trea som finns är Fågeln i mig flyger vart den vill av Sara Lundberg.

4 kommentarer:

 1. Känner inte till någon av böckerna i din trio.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Fina långa titlar. Har inte läst en enda av dem.

  SvaraRadera