lördag 18 november 2017

Pågående läsning #81

Som vanligt, så har jag denna vecka hållit på att läsa ut böcker som hade kort återlämningsdatum, och inte lyckats avsluta de böcker jag har på gång så nu hoppas jag dock att jag ska lyckas göra det i fortsättningen. Men ni som är trogna följare på bloggen vet ju mitt problem med att låna alltför många böcker från biblioteket, jag har svårt att hinna läsa alla och det finns alltid något datum att hålla reda på, och böcker som får tränga sig före i läsningskön.

Annars har jag fullt upp med att titta på alla Booktubers jag följer och lyssna på poddarna jag har fastnat i. Crime Writers on... de ger mig en hel del tips (tyvärr) så denna vecka har jag lyssnat på Stranglers ( om the Bostonstrangler) och Someone Knows Something säsong 2. Verkligen några jag tipsar de som gillar sanna kriminalfall att lyssna på. Jag har även lyssnat på de senaste avsnitten av Mordpodden som har startat en ny säsong med fall från Göteborg.

2 kommentarer:

  1. Someone Knows Something tycker jag också om! Mordpodden måste jag lyssna ikapp, men det är andra poddar som kommit före. Nu lyssnar jag på Missing Maura Murray till exempel.

    SvaraRadera
  2. Har lyssnat på Missing Maura Murray men har fler avsnitt att lyssna på, skulle kanske försöka lyssna igen. Det finns ju hur många som helst som är engelskspråkiga (USA, kanada och Australien, är de ifrån som jag tänker på) som jag har lyssnat på. Lyssnandet började med Serial, Undisclosed och sen kom jag till Crime Writers on... som talar om hur många sådan som helst plus TV-dokumentärer filmer och serier och ibland även någon bok, så det bara flödar över. Har ingen aning hur jag ska hinna kunna lyssna (se och läsa) allt jag vill.

    Sen kan man ju gå vidare till de som handlar om litteratur, har ännu inte hunnit börja lyssna på de engelskspråkiga fast jag vill (behöver dock lyssna ikapp en förbannad podd först) den du skev om för några dagar sen och Reading Women är några som jag har tänkt att lyssna på.
    OJ vilken lång kommentar du fick till svar.

    SvaraRadera