torsdag 9 november 2017

Hett i hyllan vecka 45


Veckans hett i hyllan, så här skriver Monika

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Denna gången letar jag djupt i mina gömmor och hittar denna som jag har köpt på någon rea någon gång och tänkt att läsa, men som vanligt har det inte blivit av, så där har den gömt sig till nu då jag plockar fram den till Hett i hyllan och hoppas att jag snart ska läsa den.


Nu finns Paulo Coelho efterlängtade klassiker Brida i svensk översättning. Det är en gripande berättelse om kärlek, passion, mysterier och andlighet.

Irländska Brida är en ung och vacker kvinna med en ovanlig gåva. Nyfiken och på jakt efter svar uppsöker hon en mästare i magi för att lära sig mer om denna gåva. Hon vill också få kunskap om hur hon finner sin själs andra hälft. Men ju närmare hon kommer sanningen, desto mer börjar hon tveka. Vill hon verkligen lära sig den uråldriga månens tradition som kan avslöja vem som är hennes själsfrände? Är det någon hon ännu inte har träffat, eller finns han redan i hennes närhet?


"De enkla tankarna kommer till mig först när jag trasslar in mig i de komplicerade"

Ur Brida

7 kommentarer:

 1. Den har jag inte heller läst och tack och lov finns det inte i bokhyllan heller.

  SvaraRadera
 2. Paulo Coelho har jag inte läst och jag har egentligen inte bestämt mig för om jag vill eller ej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst Veronika bestämmer sig för att dö och den gillade jag så jag skulle mycket väl kunna tänka mig att läsa mer utav honom.

   Radera
 3. Paulo Coelho är en författare jag inte riktigt vet om jag vill läsa. Kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill gärna prova denna, läste hans Veronika bestämde sig för att dö av honom och gillade.

   Radera
 4. nja, Coelho är jag tveksam till...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har som sagt hört både bu och bä om honom, men jag vill gärna testa just denna, har läst Veronika bestämde sig för att dö av honom och gillade.

   Radera