torsdag 6 december 2018

Hett i hyllan vecka 49/2018

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Så skriver Monika om inläggen med Hett i hyllan, mitt bidrag för veckan är en pocket jag köpte enda gången jag har besökt bokmässan, fick den även signerad och fick träffa författaren.  Kan inte ens komma på hur många år sen det är, men minst 10 år sen.

En död man ligger naken i Katty Lundströms badkar och kroppen måste bort innan någon annan upptäcker den. Strax därefter upptäcker hon själv, att någon har gömt något i hennes byrålåda.Hennes dotter Liv dras med sina egna problem - skolan är tråkig, hennes pojkvän sextokig och hennes mamma är pinsam. Hon känner för att plötsligt ge sig av och lämna allt bakom sig.

3 kommentarer:

  1. Har läst några böcker av Janouch men inte den där.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte läst något av Janouch, men jag har första boken i den där serien om någon barnmorska eller liknande :)

    SvaraRadera
  3. Har läst Anhörig men skulle inte kunna läsa något mer av henne idag. Jag kan inte med hennes personliga åsikter numera.

    SvaraRadera