torsdag 13 december 2018

Hett i hyllan vecka 50/2018

Har fullt upp med att lyssna och se på Musikhjälpen men ska försöka få till en Hett i hyllan även denna vecka:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Dagens hyllvärmare vet jag inte om jag har fått av min moster eller köpt på någon pocketrea något år, år som jag heller inte har än aning om när:

Den inbitne storstadsbon Lincoln Rhyme befinner sig på ett sjukhus långt hemifrån för att genomgå en operation som kanske kan ta honom ur hans totalförlamning. I sällskap har han sin fästmö, polisassistent Amelia Sachs. 

Men operationen får skjutas upp, och Lincoln och Amelia dras in i ett fall med kidnappningar av unga kvinnor. En missanpassad tonåring som kallas Insektspojken har pekats ut som den skyldige 

4 kommentarer:

  1. Har läst en annan bok av den författaren och sett filmerna om Lincoln Rhyme och gillat dem, så den där kan nog vara spännande.

    SvaraRadera
  2. Har läst en av böckerna i den serien och det blir inte fler. Filmerna är bra däremot :)

    SvaraRadera
  3. Jag läste några böcker i den här serien för många år sedan och gillade, men sen tappade serien.

    SvaraRadera