lördag 8 december 2018

Pågående läsning #138 plus vad jag sett och hört på

Även om kanske denna pågåendeläsningshög ser lika dan ut som förra veckan, så har progress skett i veckan, läst ut ett par andra böcker och läst i några av dessa, så jag hoppas ett par av dem ska vara utlästa i veckan som kommer.

Förutom att läsa har jag sett på en hel del booktubers vlogmas videor i veckan, börjar få lite julkänsla därmed.
Har även sett på Sthlm rekviem, Riverdale, The Cilling Adventures of Sabrina och påbörjat att se första säsongen av Stranger Things tillsammans med Evelina. Vi läser böcker tillsammans och diskuterar plus ser på TV- serier och diskuterar, det är jättekul och jag skulle verkligen rekommendera andra att hitta någon att kunna diskutera ihop med.

Lyssnat på poddar och ett par noveller har jag också gjort under veckan som gått. Julnoveller av Elly Grifiths och Anna Jansson gav både jul och mystikkänsla.
Poddarna jag har lyssnat på i veckan har varit som har handlat om TV-serierna jag sett på, som Riverdames, XOXO Riverdale, Cry me a Riverdale, Riverdale after dark ( även Sabrina TV-serien), Riverdale rewind, recap postcast, Swiming in Sweetwater, The Bingin Adventures of Sabrina, The Stranger Things Podcast, Stranger Things Talk och Dungenons and Demagorgons - A Stranger Things Podcast. Har även lyssnat på 30 for 30 säsongen om Bikram (Yoga).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar