lördag 2 december 2017

End of the Year Book Tag - Pågående läsning #83 - Decemberplanering

Denna gång blir det en tag som får vara mitt inlägg om min pågående läsning, undrar om detta kommer att bli en tradition pga att det var liknande förra veckan. Nu är det Ariel Bissetts End of the Year Booktag, jag kommer inte översätta frågorna från engelskan.
Detta blir även decembersplanering, och som vanligt är den ambitiös, men ska försöka klara detta.

1) Are there any books you started this year that you need to finish?


Som vanligt har jag flera böcker på gång och nu känns det som det är dags att försöka i alla fall få avslutat dessa innan året är slut. Även.
2) Do you have an autumnal book to transition into the end of the year?

Nej, ett tråkigt svar.

3) Is there a new release you're still waiting for?

Väntar på den svenska översättningen av Caraval av Stephanie Meyer som ska komma i slutet av december. Sen har jag även fått John Greens nya Sköldpaddor hela vägen ner som recensionsexemplar som jag gärna vill läsa.
4) What are three books you want to read before the end of the year?

Tre böcker, jag har hur många som helst, som tillhör mina utmaningar jag håller på med under 2017 och en del som ingår i några bookklubbar som jag är med i.
De tre jag säger är Black Eyed Susans som är en bok som Booktubern SavidgeReads tänker läsa till sin crimetime han har tillsammans med Pip.
Let it Snow som är med i min egna Goodreadsgrupp We love books (länk om ni är intresserade av att läsa den med oss andra).
Pappas pojke av Emelie Schepp som är en biblioteksbok som ska lämnas tillbaka den 11e för det är någon annan som står på tur.


Här är alla de böcker jag vill hinna läsa innan året är slut.
5) Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?

Detta var svårt, jag har höga förväntningar på många av böckerna som Pappas pojke och Magnus Chase. Hoppas man inte på det vid varje ny bok att den ska bli en ny favorit.
6) Have you already started making reading plans for 2018?

Ja, men det är inga jätteklara tankar ännu, men jag har tänkt att försöka läsa mer av de där hyllvärmarna, tex de som jag har nämnt under årets Hett i hyllan inlägg. Och avsluta bokserier jag har börjat på.
1 kommentar:

  1. Caraval har jag hört så mycket bra om så den har jag blivit nyfiken på :)

    SvaraRadera