fredag 15 december 2017

Helgfrågan vecka 50


Tiden bara flyger fram och det är dags för Mias bokhörnas helgfråga igen, så här skriver hon denna vecka.

Hur rimmar man på bok? eller kan man tänka sig att det är en deckare, roman eller fantasybok.

Rim är så svårt så jag kommer nog inte ge något bidrag tyvärr. Tycker även att det är lite överarbete att rimma till julklapparna, men min mans sida av familjen gör det ibland.

Bonusfråga
Vad ska ni hitta på så här sista hela helgen innan jul?

Har då bättre svar till denna fråga. Har inte blivit så mycket gjort denna vecka pga jag har dragit på mig en rätt rejäl förkylning och varit lite utslagen, men som tur mår jag lite bättre idag och ser framemot en utekväll med tjejgänget vi ska fira två femtioåringar på en Tapas bar. Mysigt.
Men sen behövs nog fixas lite inför jul resten av helgen, även om vi inte ska köpa många julklappar, behövs det ordnas till barnens små kusiner, och lite knäck behövs koka, 12-åringen skulle visst ha till julfika på skolavslutningen och ville ha knäck med sig och sen har jag knappt tänkt på julkorten (behöver nog skicka några även om det verkar ha minskat rejält med den vanliga julkortsposten).
Känner mig inte alls inspirerad för detta med jul, beror på att jag inte mår helt perfekt. Lider ju av nån form av utmattningssyndrom ( långvarig stress som ger kroppslig smärta =fibromyalgi).

8 kommentarer:

 1. Låter trevligt med kvällen med tjejgänget!

  SvaraRadera
 2. Klart överarbete med att behöva rimma. Men tycker man det är kul är det kanske en annan sak, är för egen del ändå glad att slippa pyssla med sånt. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas du får ledigt så du kan hämta lite krafter.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fick det trevligt på tapasbaren. Vila upp dig. Jag längtar efter ledigt just nu jag med.

  SvaraRadera
 5. jätteroligt när någon rimmar, vi försöker.

  SvaraRadera
 6. Julkorten var det också ... Tack för påminnelsen.

  SvaraRadera
 7. skippa en del som inte är nödvändigt. gör det du tycker är kul. ett år orkade jag inte med alla julkorten till exempel

  SvaraRadera
 8. Julkort skickar vi inte längre, i alla fall inte analoga. Vi brukar göra ett digitalt i stället. Det spar tid. Jag tycker inte man ska hålla på med en massa måsten, det enda man faktiskt måste är att njuta av tiden.

  SvaraRadera