söndag 31 december 2017

New Years Book Tag

Först såg jag Nilmas bokhyllas video med denna tag och sen orginalet hos Bookables, och kände att jag ville svara på dessa frågor jag med;1. Hur många böcker planerar du att läsa under 2018?

Jag tänkte att jag planerar att läsa ungefär så många som jag lyckades med att läsa i år, då jag har lyckats med 175 böcker( jag planerade förra året det målet utifrån att jag kunde läsa 10 böcker per månad, men sen blev det en del månader både mindre och fler) så under 2018 får jag ligga i för att kunna läsa lika mycket eller mer än i år.
2. Nämn 5 böcker du skulle ha läst i år men inte hann och planerar att läsa 2018.

Jag skrev i veckans topplista svaret på detta, så jag kopierar in de här
  1. Magnus Chase 1, Krigarens svärd av Rick Riordan från utmaningen 3x3 
  2. Fler dör av krossat hjärta av Saul Bellow, nobelpristagare och 3x3
  3. Etiquette and Espionage av Gail Carriger tillsammans några booktubers som sen hade en livestream om boken.
  4. Six of Crows av Leigh Bardugo i bokklubben Book in a Jar, och sen se BookRoastreading diary.
  5. Black Eyed Susans av Julia Heaberlin som booktubern SavidgeReads har läst och sen haft ett Crimetime youtubeklipp om.

3. Vilken genre vill du läsa mer av?

Jag läser rätt mycket varierat redan tycker jag, men Vargnatts bokhylla tänkt försöka läsa mera klassiker under året, och det skulle jag kunna tänka mig också för jag har en del klassiker som jag känner för att läsa, så det kanske skulle ske under 2018.


4. Nämn 3 icke bokliga nyårslöften.

Jag vet inte om jag har tänkt på några sådana löften, brukar egentligen inte ge sådana men ett skulle kunna vara att jag skulle försöka gå ner i vikt och ett annat att jag skulle försöka motionera mera.
5 Vilken av de böcker du har haft länge i bokhyllan som du vill läsa.( What’s a book you’ve had forever that you still need to read?)

Det var en svår fråga, för jag har flera böcker undanstoppade i lådor som jag vill läsa men har dålig koll på var dem är och tror knappast jag kommer kunna få fram dem på något lätt sätt så det får väl bli en lite mera lättåtkommligare bok. En hemlig plats av Tana French.
6. Ett ord för att sammanfatta du vill att 2018 kommer att bli.

Roligt.
7. Tillslut tagga någon, och jag skriver så här den som vill göra den får göra den men lämna gärna en kommentar till era svar.


1 kommentar: