torsdag 10 december 2020

Hett i hyllan vecka 50 / 2020

 

Så här skriver Monika om Hett i hyllan:
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ännu en bok jag inte vet riktigt när jag skaffade, för 10 år sen eventuellt och det måste varit en bok jag var intresserad av då men har ändå inte läst den fast den verkar intressant ännu...

Kait har inte sett eller hört från sin tvillingssyster Lana på sju år. Så ringer Lana upp Kait sent en kväll och bestämmer träff. Lana har problem, hon är skyldig en massa pengar och måste reda ut saker och ting. Hon ber Kait som är hennes avbild till utseendet att ta hennes plats några dagar så hon får tid att reda ut trasslet. Kait tvekar, men vill hjälpa sin syster.

Hon åker till Lanas familj, träffar Lanas guddomligt sköne och rike man Trev Coleman och deras dotter Marni och blir blixtförälskad i båda. Men upptäcker snart att Lana har många fiender. Hon hinner knappt innanför dörren innan Trev överlämnar skilsmässopapperen och deklarerar att han kommer att begära ensam vårdnad om dottern.

Så dras de ändå till varandra, och boken igenom så blommar passionen upp växlad med Trevs kyla morgonen därpå. Kait vacklar hela boken igenom: ska hon berätta sanningen eller ska hon vara lojal mot Lana.

Kait utsätts även för flera mordförsök, men de kan bortförklaras som olyckshändelser. Vem av alla de som hatar Lana är den som försöker röja henne ur vägen?

4 kommentarer:

  1. Här känner jag inte till varken titel eller författare. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  2. Jag säger som de andra... kände inte till den här boken.

    SvaraRadera
  3. Jag kände inte heller till den här författaren, men jag ser på Wikipedia att hon har skrivit en lång rad böcker.

    SvaraRadera