fredag 12 oktober 2018

Helgfrågan vecka 41/2018

Mia funderar så här om  veckans helgfråga efter att Adlibris förra helgen hade ett inlägg där de bad om tips på Instagramkonton som gav bra boktips. Då upptäckte hon att det inte var många bokbloggares konton som dök upp. Så nu undrar hon om vi precis som hon kommer att se till att våra Instagramkonton kommer att få poster som innehåller mer bokrecensioner.

Jag får säga att jag startade mitt Instagramkonto ( och Twitterkonto) mera för att följa andra. Men i början så blev det poster om pågående läsning, vad jag hade läst i olika läs-a-lots som jag var med i och då och då någon bokrecensions påminnelse om att gå in på min blogg att läsa.
Men sen rätt som det var rann det ut i sanden jag postade inget längre, eller väldigt sällan. En orsak var att jag tyckte att Instagramappen hade försvårat så det var inte så lätt längre att bara slänga iväg ett foto. Sen kände jag som alla bookstagramkonton som finns det ska vara så snyggt och propert med bilderna, och jag har ju inget extra redigeringspogram etc som många verkar ha.


9 kommentarer:

 1. Jag inser att jag faktiskt inte vet hur man hanterar sitt Insta-konto ... SÅ intresserad har jag varit, hittills i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Jag har inget redigeringsprogram, men tycker det är kul att fotografera ibland.

  SvaraRadera
 3. jag hinner inte med alla medier, bilder beskär jag, gör inget mer.

  SvaraRadera
 4. Jag redigerar inte bilder och kameran på telefonen är inte bra men det får duga tänker jag ;)

  SvaraRadera
 5. Instagram är bara ett komplement till bloggen för mig.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar både böcker och fotografering, så Instagram passar mig bra på det viset. Däremot gör jag inte som jag förstått att många Instagrammare gör som har många följare, ser till att de har ett snyggt feed med samma filter på alla bilder de lägger upp.

  SvaraRadera
 7. Kan inte använda Instagram, saknar mobil. Kul så länge det går att skriva recensioner på bloggen utan krav på Instagram, men vem vet hur framtiden ser ut. ;)

  SvaraRadera
 8. Jag redigerar inte bilderna det verkar superjobbigt. Men du har säkert rätt.

  SvaraRadera