tisdag 23 oktober 2018

Mitt 70-tal Ett årtionde i bilder

Välkommen på en spännande tidsresa! 
Fotoboken Mitt 70-tal bjuder på en kavalkad av återblickar och skildrar det bästa och mesta av 70-talet.
Det här är årtiondet då hela världen drabbas av lågkonjunktur och oljekris. Hemma i den bruna manchestersoffan njuter man av färg-tv och fängslas av Familjen Macahan och Ingemar Stenmarks lysande framgångar.
Med Mitt 70-tal kan du (åter-)uppleva en tid då kampen för ett jämställt land tog ordentlig fart, sporten nådde en storhetstid och demonstrationer hörde vardagen till. Ett Sverige som både dansade discodans i platåskor och upptäckte kollektivboendet. Gör dig redo för en nostalgikick! Bokomslag och beskrivning hämtad från Historiska medias sida. Jag tackar dem även för att jag fick boken som recensionsexemplar.
När jag såg denna bok hos Historiska media ville jag bara ha den och se i den, liten nostalgitrip för mig även om 70-talet var det första årtiondet jag levde, och att jag inte minns så mycket av vad som hände under det årtiondet. Så klart känner jag igen en hel del TV och speciellt barnTV-pogram de nämner. Så mysigt så att se och läsa om vad som skedde de 10 första åren i mitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar