måndag 15 oktober 2018

Läsplaner för veckan som kommer

Nu tror ni väl att jag är tokig som jag tror att jag ska kunna läsa alla dessa böcker. Nej det är mera så att jag räknar med att läsa i dessa och den som jag känner jag behöver läsa klart i veckan är Von Sivers bok som ska lämnas tillbaka till biblioteket den 19e, då jag inte kan ha den hemlånad längre på grund av den är reserverad.

Jag har en planering inför Oktobers läsning i ett annat inlägg, då det är en hel del readathons som pågår denna månad som jag är med i, men just denna veckas vardagar är det bara Victober den månadslånga readathonen som pågår, så jag försöker läsa en del böcker i den utmaningen under denna vecka.

Sen på lördag börjar booktuberns MercysBookishMushings autumnreadathon, som jag tänkt vara med i, kommer ett eget inlägg vad jag kommer att läsa i den.

Sen när den är avslutad den 26e är det bara Victobers läsning som är kvar innan månaden är slut. Och jag kan tänka mig att några av dessa böcker kommer att läsas då eller de böcker som jag håller på att läsa i som inte finns med på denna bild men från pågående läsning inlägget i lördags.

Sen kan jag säga att de två böckerna längst ner räknar jag inte med kommer att läsas ut denna vecka, för Hustrur och döttrar är Victobers readalong, där vi läser två kapitel per dag, hela månaden och Sista riket läser jag tillsammans med Evelina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar